Перші місяці осені видалися досить теплими та м’якими. Не спостерігалося різких перепадів температур та опадів.

До того ж неодноразово була можливість насолоджуватися справжнім "бабиним" літом. Але листопад, зазвичай, холодніший, а інколи навіть сніжний. Тож, метеорологи дали інформацію щодо наступного місяця цього року.

Листопад у Києві, Фото Кореспондент
Листопад у Києві, Фото Кореспондент

За словами народного синоптика Володимира Деркача, листопад буде вже прохолодний, а заморозки вночі будуть спостерігатися доволі часто. В середині місяця можна очікувати незначного та не тривалого потепління, але воно швидко перейде в справжні осінні холоди.

Перші дні листопада будуть дощовими, на досить великій території країни буде спостерігатися туманна погода. Після 10 листопада трохи розпогодиться, але температура повітря буде низької. Вдень буде +9, а вночі вона буде опускатися до +4 градусів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Осінь. Фото: скрін youtube
Осінь. Фото: скрін youtube

З 17 числа буде відчуватися, що на порозі вже стоїть зима. Але тоді опадів стане менше. Вдень температура повітря буде коливатися в районі +3 градусів, а вночі спускатиметься до -4 градусів за Цельсієм.

В кінці місяця також буде досить холодно, місцями спостерігатимуться навіть морози, які не будуть тривалими. Переважно прогнозують велику кількість опадів у вигляді дощу та дощу зі снігом. Але кількість снігу тоді буде незначна, а якщо і випадатиме, то швидко розтане.

Тож листопад буде прохолодний, але досить м’який, без перепадів температур. Снігу та значних морозів у наступному місяці не прогнозується.

Нагадаємо, портал Знай інформував, температурні "гойдалки" та нестійкі морози: чого чекати від погоди цієї зими

Раніше на порталі Знай повідомлялося, спреї чи краплі: лікарі пояснили, що найкраще лікує нежить

Також, наш портал інформував, універсальна "база" на осінь від Андре Тана: шість речей, які варто додати до свого гардеробу