Українці можуть покращити своє фінансове становище не лише продавши цінні монети, а й деякі старі іграшки, за які колекціонери можуть платити дуже хороші гроші. Наочний приклад з'явився на аукціоні Violity.

У будь-якого українця на горищі могли завалятися старі радянські іграшки, які свого часу було шкода викинути. Для сучасної дитини вони не становлять жодного інтересу, чого не скажеш про колекціонерів.

Цінна іграшка. Фото: violity
Цінна іграшка. Фото: violity

Так, на аукціоні з'явився цікавий лот – стара машинка. Модель є старою вантажівкою. Іграшка у задовільному стані – є подряпини, а також облущена фарба. Зазвичай на такі речі ніхто не звертає уваги, вважаючи, що це сміття.

Цінна іграшка. Фото: violity
Цінна іграшка. Фото: violity

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Втім, власник машинки виставив її на продаж за 15 800 гривень. Це початкова вартість, яка може зростати в залежності від інтересу з боку мисливців за антикваріатом. На даний момент лот привернув увагу 14 користувачів, що говорить про те, що іграшка справді цікавить колекціонерів й отримати декілька сотень доларів цілком реально.

Подібні речі досить часто зустрічаються серед мотлоху. Уважність, трохи удачі та пачка грошей у вас у кишені.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, знайшли ці монети – зірвали куш: колекціонери готові міняти хрусткі купюри на старі копійки.

Також наш портал інформував, українські 25 копійок можна продати майже в 30 тисяч разів дорожче від номіналу: як виглядає монета.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, уважно перевірте гаманці та заначки: які гривневі банкноти можна продати за десятки тисяч.