Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок з комуналки, є дуже важлива інформація щодо шахраїв.

Справа в тому, що останнім часом активізувалися зловмисники, які заради грошей дурять людей, пропонуючи нібито вирішити питання про перерахунок та повернення коштів за доставку газу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці консультаційного центру "ГазПравда" у мережі Facebook.

Публікація "ГазПравди", скріншот: Facebook
Публікація "ГазПравди", скріншот: Facebook

Якщо вам пропонують вирішити питання про перерахунок та повернення коштів за доставку газу зараз у режимі онлайн, це шахраї. У жодному разі не передавайте свої персональні дані стороннім особам!

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Наразі документи на повернення переплат за розподіл газу приймаються виключно у Центрах обслуговування клієнтів. Тоді як через інтернет жодної персональної інформації для вирішення цього питання компанія сьогодні не збирає.

У той же час компанія "Нафтогаз" повідомила, що активно працює над розробкою та впровадженням онлайн механізму подання документів для перерахунку та повернення коштів за доставку газу.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

"У мережі поширюється неправдива інформація, що з 22 жовтня Нафтогаз починає збір персональних даних онлайн для вирішення питань щодо перерахунку та повернення коштів "Нафтогазом" за доставку/розподіл газу. Закликаємо бути уважними та обережними: у жодному разі не передавайте свої дані стороннім особам .", - відзначили в "Нафтогазі".

Нагадаємо, газовики назвали найнебезпечніший спосіб обігріти житло: не ризикуйте, навіть якщо дуже холодно.

Раніше повідомлялося, що українка заявила, що "Нафтогаз" повісив на неї борг сусідки: що робити в такому випадку.

Також, "Нас водять за носа": "Нафтогаз" вимагає гроші з українців, які опинилися в боржниках через переплату іншому постачальнику.