Банк "Пумб" надає послуги всім українцям. В багатьох громадян відкриті рахунки для виплати зарплати, соціальних виплат та інших.

Але не всі задоволені обслуговуванням в установі. На сайті Мінфіну з'явився відгук клієнта банку "Пумб", де він розповів про свій досвід роботи з фінансовою установою.

ПУМБ
ПУМБ

Чоловік стверджує, що понад 3 місяців тому, банк заблокував йому рахунок та йому розповіли, що потрібно надати для його розблокування. Чоловік надав всі підтверджуючі дані про платежі до банку, але замість того, щоб відновити рахунок, через тиждень з ним припинили всі ділові стосунки. Клієнт таким рішенням обурений, адже додаткових документів у нього не вимагали. Спеціаліст банку повідомив, що через місяць можна буде перевести залишок з рахунку на картку іншого банку. Але вже йде 4 місяць, а справа з далі не йде. В колл-центрі говорять, що потрібно йти в відділення, а там кажуть чекати. От і виходить замкнене коло. Клієнт стверджує, що сума на рахунку невелика, але тут вже справа принципу.

Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube
Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відповідь банку

В Пумб запевнили, що розберуться з даною ситуацією. Після того як будуть з'ясовані всі обставини блокування картки, з клієнтом пообіцяли зв'язатися.

У відповідь на коментар чоловіка, ще один клієнт "Пумба" повідомив про схожу проблему. Рахунок жінки заблокували, а співробітники банку нічого не знають.

Відгук про банк Пумб. Фото: скрін Мінфін
Відгук про банк Пумб. Фото: скрін Мінфін
Відгук клієнта Пумб. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, тарифні зміни з 1 грудня: "Ощадбанк" попередив власників карток

Раніше портал Знай інформував, ПриватБанк виплатить українцям додаткову допомогу: як отримати

Також наш портал повідомляв, оформила картку в "Ощаді" - залишилася без соцвиплат: українка розповіла, як її обікрали