Останніми роками все сильніше видно розрив поколінь, батьки і діти не знаходять спільне і родинні зв'язки втрачаються. Коли справа доходить до матеріальних речей, то все стає ще гірше.

Прописка, фото: hvylya.net
Прописка, фото: hvylya.net

Українка звернулась до редакції видання "На пенсії" та запитала у юристів про те, як за допомогою закону можна виселити свого сина з квартири.

Жінці пояснили, що через суд можливо виписати його з квартири, якщо він не проживає там, не сплачує за квартиру, не користується майном.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Прописка, фото: news.dtkt.ua
Прописка, фото: news.dtkt.ua

Щоб скласти позовну заяву, пенсіонери можуть звернутися до центрів безоплатної правової допомоги.

До позову необхідно буде обов'язково додати докази щодо спільного користування (некористування майном), участі у витратах на утримання житла, його ремонту, надання взаємної допомоги, наявності усних або письмових домовленостей про порядок користування житловим приміщенням тощо.

Мама та донька. Фото Freepik
Мама та донька. Фото Freepik

У зверненні до суду потрібно буде вказати, в чому саме порушено право власника.

Якщо діти не допомогають літній жінці, то про це обов'язково потрібно буде розповісти у суді. Також важливо додати про те, що через відстуність матеріальної підтримки, у пенсіонерки не має можливості утримувати квартиру.

Раніше ми писали про те, що безліч разів звертався за допомогою і виявилося крайнім: недбалість ЖЕКу переклали на киянина