В Україні вже стартував опалювальний сезон, тож росія готується наносити масовані ракети удари, щоб знову занурити нашу країну у темряву та холод. Про це попереджають багато іноземних аналітиків та представники нашого уряду.

Через високий ризик обстрілів енергетичної інфраструктури, до можливого блекауту готуються не тільки енергетики, а й працівники банківського сектору.

Готівка, скріншот: YouTube
Готівка, скріншот: YouTube

Про це повідомив голова Національного банку України Андрій Пишний в інтерв'ю журналу Banker.

Очільник НБУ зазначив про те, що зараз українські банки активно працюють над забезпеченням безперервної роботи на випадок вимкнень електроенергії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Ще минулого року в Україні запустили проект POWER BANKING, (який був створений під час ракетних атак росії по нашій енергосистемі).

"Унікальний проект об'єднання зусиль усіх банків системи – POWER BANKING – вже налічує понад 2 300 банківських відділень у 382 населених пунктах, які працюватимуть навіть за тривалого відключення електропостачання. Наразі триває підготовка банківського сектора з урахуванням ймовірності нових терористичних атак на енергетичну інфраструктуру. Банки тестують та оновлюють плани безперервності", - повідомив Пишний.

Скрін, відео YouTube банкінг
Скрін, відео YouTube банкінг

Зазначений проект забезпечує доступ українців до банківської системи за будь яких умов.

Карту відділень POWER BANKING можна переглянути на сайті НБУ. Її варто завантажити pdf-файлом на телефон чи інший пристрій на випадок блекауту та відсутності інтернету.

Нагадаємо, портал Знай інформував, сплатив покупку – отримав подарунок: ПриватБанк нагородить клієнтів

Раніше на порталі Знай повідомлялося, у ПФУ показали, як змінити виплатні реквізити

Також, наш портал інформував, українець відкрив рахунок у Monobank і одразу став боржником