Українці можуть одержати нову фінансову допомогу у розмірі до 5000 доларів. Виплати фінансуються чеською гуманітарною організацією "Людина у біді" за фінансової підтримки американського народу. Як стати претендентом на допомогу, повідомляє zayava.info.

Цей проєкт має важливу мету – допомогти відновитися постраждалому бізнесу в Україні. Відтак на фінансову підтримку можуть розраховувати українські підприємці.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Яка грошова допомога надається:

  • для ФОП, які мають не більше одного найманого працівника – мікрогрант у розмірі 1000 доларів;
  • для підприємців, які мають двох та більше найманих працівників – мікрогрант у розмірі 5000 доларів.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Хто та як може отримати допомогу?

Відбір претендентів на фінансову допомогу відбувається у вигляді конкурсу. Подати заявку на грант можуть підприємці, які перебувають у Львівській та Івано-Франківській областях та планують запуск власного бізнесу після релокації та поновлення господарської діяльності.

Для отримання мікрогранта необхідно заповнити заявку, але попередньо ознайомитись з рекомендаціями щодо її заповнення. Також потрібно завантажити та заповнити фінансовий план за цим посиланням. Охочі можуть подати свої кандидатури до 1 листопада 2023 року.

Раніше портал Знай повідомляв, 200 доларів закинуть на карту: хто з українців може отримати нову грошову допомогу.

Також наш портал інформував, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави.

Крім того, ми писали, по 10 800 грн на кожного члена сім'ї: українцям виплачують нову допомогу.