Пенсійний фонд перерахував пенсію на картку, а банк повернув її назад на рахунок відомства. Відповідну скаргу залишив українець на офіційній сторінці ПФУ у соцмережі facebook.

За словами українця, він уже кілька років одержує пенсію на карту і до цього не було жодних складнощів. Однак цього разу він залишився без грошей через те, що банк повернув його пенсію до ПФУ.

Пенсіонер. Фото: Youtube
Пенсіонер. Фото: Youtube

"Я отримую пенсію вже 6 років через Укрсиббанк, щомісяця 9 числа. Цього місяця пенсію я не отримав. Я звернувся до банку на гарячу лінію, мені відповіли, що мій рахунок активний і звертайтеся до ПФ. У ПФ фахівець відповіла, що Укрсиббанк повернув мою пенсію назад "до з'ясування"", - поділився пенсіонер.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Чоловік припустив, що хтось допустив помилку, а тепер він змушений думати як виживати без копійки за душею.

"Моєї провини немає, я маю отримувати пенсію. Хтось недопрацював, а в результаті: я без пенсії, прошу допомогти в цьому питанні, я в розпачі, на що жити в евакуації, працювати я вже за станом здоров'я не можу", - поскаржився українець.

Скарга пенсіонера. Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua
Скарга пенсіонера. Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, хто з українців почне отримувати виплати раніше: категорії, які мають право на дострокову пенсію.

Також наш портал інформував, так і добивають потрібний термін: як в Україні зараховують стаж, якщо внесок сплачено в останній день місяця.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, подати документи на субсидію можна без електронного ключа та особистого візиту: до ПФУ розповіли, як це зробити.