Мобільний оператор Київстар роздасть безкоштовний пакет послуг деяким абонентам. Хто зможе залишатися на зв'язку та не платити, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

"Київстар" намагається регулярно радувати клієнтів вигідними бонусами та акціями з приємними призами. Також у компанії дбають про абонентів, які опинилися у складному становищі.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Так, мобільний оператор заявив, що безкоштовно нарахує безкоштовний роумінг для всіх абонентів, які перебувають в Ізраїлі. В рамках пакета послуг надається 150 хвилин для дзвінків в Україну та по країні перебування, а також 1,5 ГБ інтернету та безліміт на популярні месенджери.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"В пакет входять 1500 Мб інтернету або 150 хвилин для дзвінків на українські номери або номери країни перебування. Додатки Viber, WhatsApp, Telegram, GoogleMaps, Booking та інші – без плати за трафік", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "У мене дві сім, але не працює тільки Lifecell": клієнт мобільного оператора скаржиться, що інтернету немає не тільки в неї.

Також наш портал інформував, що Vodafone запустив вигідну акцію для абонентів: хто і як може отримати в подарунок додатковий інтернет.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.