Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які уважно стежать за тим, що відбувається з їхніми платіжками за комуналкою, є дуже важливі новини. Деякі споживачі газу досі не знають, як визначити свій ЄІС-код.

Представники компанії "Нафтогаз" розповіли, що дізнатися особовий рахунок можна у чаті GASUA, натиснувши на пункт "№ особового рахунку" (потрібно вказати ЄІС-код) або на сайті gas.ua у розділі "Дізнатися номер рахунку" (потрібно вказати ЄІС-код ) за посиланням.

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії "Нафтогаз" на запитання клієнтки у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Клієнтка поставила таке запитання: "Здрастуйте, я не можу подати свідчення лічильника вже два місяці, номер особового рахунку складається з 10 цифр, а тепер потрібно вводити 9. Квитанції за газ мені не приходили і не приходять, тому я не можу дізнатися про ЕІС-код , сторінку на 104.ua заблоковано. Як мені подати свідчення?".

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У Нафтогазі нагадують, що EIC-код – це "персональний газовий номер" об'єкта газопостачання (точки обліку об'єкта газопостачання). EIC-код містить 16 символів (літери та цифри).

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Наприклад, 56XM19A205987456. Відомості про EIC-код можна знайти: в особистому кабінеті оператора ГРМ (облгазу) - розділ про особисті дані; у договорі з постачання газу, якщо він у вас зберігається у паперовому вигляді (заява-приєднання є невід'ємною частиною договору, вона має містити цей код); у рахунку за розподіл газу.

"Також Ви можете звернутися до нас у особисті повідомлення в месенджері та фахівці Вам допоможуть. З турботою про Вас, команда підтримки ДК Нафтогаз!", - додали в компанії.

Нагадаємо, "Нафтогаз" попередив українців: що потрібно встигнути зробити до початку опалювального сезону.

Раніше повідомлялося, можна і без дзвінків: у "Київводоканалі" нагадали про просту процедуру.

Також, стосується всіх споживачів: "Нафтогаз" поділився важливою інструкцією.