Українцям, які постраждали через агресію росії, намагаються допомогти всіма силами. Зокрема, підтримку у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни та одягу надають волонтери через платформу "СпівДія".
Гуманітарну допомогу надають всім українцям - і переселенцям, і звичайним громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах. При цьому не відіграє ролі, до якої категорії вони належать та де проживають.

Допомога переселенцям. Фото: скрін youtube
Допомога переселенцям. Фото: скрін youtube

Платформу з надання допомоги створили волонтери разом із Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань. Крім того, продукти та засоби гігієни також видають добровольцям, установам, які приймають внутрішньо переміщених осіб.

Українці можуть отримати продукти харчування, засоби гігієни, одяг та навіть побутову техніку, а також ліки та сервісну допомогу для перевезення гуманітарних вантажів.

Ще волонтери пропонують кар'єрну консультацію, психологічну та юридичну допомогу для дітей та дорослих.

Депортація дітей, фото investigator
Депортація дітей, фото investigator

Для отримання допомоги потрібно лише залишити запит за цим посиланням, вказавши необхідні товари. Після підтвердження та схвалення заявки фахівці зв'яжуться з українцями, щоб розповісти деталі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше ми писали про те, що пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави

Як повідомляв Знай.ua, українців безкоштовно одягнуть на зимовий період: як отримати допомогу

Також портал Знай.ua писав, що "Газмережі" терміново попередили українців перед опалювальним сезоном: це має зробити кожен