У зв'язку із загрозою ударів російських окупантів по енергетичній системі українців попереджають про те, що в містах можуть запровадити графіки відключення світла восени та взимку 2023-2024.

Втім, наразі Україна має необхідні ресурси, щоб забезпечити населення електроенергією. Однак у споживачів може зникнути світло і з інших причин, наприклад, через аварію на внутрішньобудинкових або розподільчих мережах.

ремонт електромереж
ремонт електромереж

На сторінці ДТЕК Київські електромережі у Facebook розповіли, що робити у такому випадку.

Для початку споживачам необхідно перевірити на сайті ДТЕК, чи не зареєстрували аварію за адресою, де зникла електроенергія. Якщо ж вулиці та номери будинку не опинилося у списку, про відсутність світла потрібно повідомити самостійно.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Українці можуть скористатися декількома способами:

  • повідомити у приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Київські електромережі;
  • у розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті за цим посиланням.

Крім того, можна написати звернення до чат-боту в Telegram – за посиланням або зателефонувати зі стаціонарних телефонів – 0 800 50 1588, 044 202 1588, а з мобільних телефонів – 067 210 1588, 050 210 1588,

Нагадаємо, платіжки за блакитне паливо розраховуватимуть по-новому: як зміняться суми.

Раніше ми писали про те, що українців безкоштовно одягнуть на зимовий період: як отримати допомогу

Як повідомляв Знай.ua, буде тепло, і гроші на їжу залишаться: у ПФУ підказали, хто може у жовтні оформити субсидію