Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за цінами на головні продукти харчування, з'явилася низка важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети відновили ціни на популярні фрукти.

Варто зазначити одразу, що першого тижня жовтня цінники змінилися на апельсини, банани та яблука.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на яблука, скріншот з відео
Ціни на яблука, скріншот з відео

Вартість яблук

Згідно з відкритою інформацією, станом на 6 жовтня ціни на українські яблука знизилися з 21,07 грн/кг до 16,32 грн/кг. А ось середня вартість яблук Айдаред подешевшала з 21,57 грн/кг до 19,90 грн/кг.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ціни на яблука, скріншот: Minfin
Ціни на яблука, скріншот: Minfin

Вартість бананів

Банани у мережах супермаркетів подорожчали. Середня вартість у вересні становила 40,83 грн/кг, а вже на початок жовтня середні ціни становили 47,37 грн/кг.

Ціни на банани, скріншот: Minfin
Ціни на банани, скріншот: Minfin

Вартість апельсинів

Середня вартість апельсинів у магазинах майже не змінилася. Так, сьогодні за кілограм популярного цитрусового українці платять у середньому 75,50 грн/кг, а за преміум – 78,95 грн/кг. Найвища ціна в "Мегамаркеті" тут апельсини продають майже по 85 грн за кілограм.

Ціни на апельсини, скріншот: Minfin
Ціни на апельсини, скріншот: Minfin

Нагадаємо, ціни не стоятимуть на місці: українців попередили про подорожчання картоплі, цибулі та тепличних овочів.

Раніше повідомлялося, сніданок для чемпіонів подорожчав: українські супермаркети показали ціни на яйця, манку та молоко у жовтні.

Також, платитимемо більше: ціни на важливі продукти можуть підскочити вже найближчим часом.