В Українців залишилося менше місяця, щоби звернеться за грошовою допомогою у розмірі 3100 гривень. Для її отримання необхідно звернутися до органів ПФУ чи центрів надання адміністративних послуг до 1 листопада. Про це повідомили у Міністерстві у справах ветеранів.

Мова про допомогу ветеранам війни, членам сімей загиблих та ветеранів війни, яка виплачувалася до Дня Незалежності України, але з якоїсь причини не була отримана.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Так, у Мінветеранів зазначили, що українцям, які не є пенсіонерами чи не перебувають на службі, грошова допомога до Дня Незалежності виплачувалася за особистим зверненням. Хто не встиг цього зробити чи забув, ще має час до 1 листопада 2023 року.

ЦНАП. Фото: скрін youtube
ЦНАП. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Якщо українцю до 24 серпня було встановлено статус та видано відповідне посвідчення, то він може звернутися до територіальних органів ПФУ за зареєстрованим місцем проживання або до ЦНАП для отримання грошової виплати, якщо вона не нараховувалася раніше.

"Розміри та механізм проведення виплати разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законом України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754", - констатували у Мінветеранів.