Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується великою популярністю через свою велику мережу банкоматів та терміналів поповнення по всій країні, продовжує підносити неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу одна з клієнток "обпікла" під час покупки на один із відомих українських маркетплейсів. Жінка зауважила, що банк намагається заробити на списанні грошей під час оформлення послуг доставки.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Спільно з ОЛГ Приватбанк краде гроші на так званій ОЛХ доставці. Списують гроші з картки, а потім повертають менше, якщо товар не відправили. Нібито за послуги банку треба сплатити. Але послуга не надана, гроші залишаються на рахунку.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Відбувається авторизація, блокування коштів, а потім повернення у тому ж обсязі. Це стандартна практика. За ненадані послуги гроші брати не можна — це шахрайство.

Під час оплати зазначено, що "ПриватБанк" бере гроші за переказ. Але якщо товар не куплено і послугу переказу не надано, за що вони беруть гроші? Як це узгоджується із Законами України, зокрема з КК?", - поділилася своєю неприємною історією незадоволена клієнтка "ПриватБанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Банкомат гроші взяв, а на карту не зарахував!": у "ПриватБанку" відмахуються від скарг та не знаходять кошти.

Раніше повідомлялося, "Є на карті 5 тисяч?": українців масово атакують шахраї через Telegram, банки надають допомогу.

Також, ПриватБанк вдвічі знизив тариф на важливу послугу: гаманці українців будуть цілішими.