Українці, які опинилися у складній ситуації через повномасштабну війну, можуть отримувати не лише грошову, а й гуманітарну допомогу. Наприклад, фонд We Stand with Ukraine видає необхідні речі для дорослих та дітей, повідомляє zayava.info.

Благодійний фонд We Stand with Ukraine продовжує підтримувати українців. Гуманітарна допомога від організації включає гігієнічні набори, якісне взуття для дорослих та дітей, а також медичні креми для тіла.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Право на допомогу від фонду мають громадяни, які мешкають у місті Кривий Ріг та відповідають наступним критеріям:

  • внутрішньо переміщені особи;
  • місцеві жителі похилого віку (старше 70 років);
  • сім'ї, які втратили годувальника;
  • люди з обмеженими можливостями.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Для отримання допомоги необхідно заповнити та надіслати заявку за цим посиланням. Претенденту на підтримку необхідно вказати адресу електронної пошти, ПІБ, контактний номер, документ, що підтверджує статус (наприклад, довідка ВПО). Також треба розповісти, яка саме допомога потрібна.

У фонді наголошують, що заповнення форми не гарантує отримання допомоги. Якщо людину затвердили на видачу гуманітарної допомоги, з нею додатково зв'яжуться представники фонду.

Раніше портал Знай повідомляв, українцям підвищили розмір грошової допомоги з 1 жовтня: виплачуватимуть по 3600 замість 2200 грн.

Також наш портал інформував, як отримати гуманітарну допомогу від волонтерів: українцям видають продукти, дитяче харчування та ліки.

Крім того, ми писали, нова гуманітарна допомога для українців: отримати зможуть всі, хто має потребу, як залишити заявку.