Послугами "Укрпошти користуються мільйони українців з різних куточків країну. Допомогу небайдужі люди часто надсилають саме через цього поштового оператора.

Національний поштовий оператор публікує чимало дописів з інформацією про свої послуги або ж про новинки у сфері своєї діяльності. Нещодавно, "Укрпошта" презентувала поштовий блок "Зброя Перемоги. Світ з Україною". Однак ця тема розбурхала не лише позитивні емоції, а й чимало коментарів зі звинуваченнями. Серед невдоволених клієнтів опинилася й Людмила Кушнір.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Жінка розповіла, що скористалася послугами пошти, щоб надіслати діткам з Херсону іграшки, одяг та взуття. Але як стало зрозуміло з коментаря, ніякої посилки малеча не отримала.

"Не варто зв'язуватися з Укрпоштою, яка краде посилки навіть для дітей переселенців з Херсону з взуттям, одягом, іграшками" Людмила Кушнір

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У відповідь на звинувачення, представники пошти лише розповіли як повернути кошти. Ні вибачень, ні обіцянок з'ясувати обставини та покарати винних годі й очікувати. За словами "Укрпошти", жінка може отримати лише 205 гривень за неотримане відправлення. Але про яку компенсацію може йти мова, якщо дітки чекають саме іграшки, взуття та одяг.

Відгук клієнтки Укрпошти. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українці скаржаться, що "Укрпошта" сама губить посилки, але звинувачує клієнтів: "Не користуйтесь послугами цієї шараги"

Раніше портал Знай інформував, "Украли навіть тера-флю і капці": клієнтка "Укрпошти" попередила, що зникає з посилки

Також наш портал Знай повідомляв, "Треба було розкривати": у відділеннях "Укрпошти" почалося полювання на аксесуари до мобільників