Українці зобов'язані регулярно та вчасно передавати показники лічильників, щоб їм не довелося переплачувати за комунальні послуги. Багато хто забуває це робити, але завдяки новому сервісу виконати процедуру стане простіше.

Споживачів порадували новиною про запуск Telegram-bot для передачі показників лічильників за воду, проте це стосується лише мешканців Миколаєва, пише МКП "Миколаївводоканал" у Facebook.

Для цього потрібно запустити бот, ввести особовий рахунок та прізвище власника, на якого він зареєстрований. Після цього можна вводити актуальні показники лічильників, а система зробить перерахунок.

Telegram-bot от "Миколаївводоканал", скриншот
Telegram-bot от "Миколаївводоканал", скриншот

"Нагадуємо, з 21 числа і до останнього дня місяця обов'язково слід передавати показники лічильників", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також споживачі можуть передати показники за такими номерами: 067 550 24 52; 067550 24 56; (0512) 70 98 44; (0512) 70 95 25; (0512) 67 09 52. Є спосіб зробити це через особистий кабінет на сайті "Миколаївводоканал" або viber-bot.

"Якщо споживачі не надають цю інформацію, нам доведеться нараховувати за водопостачання/водовідведення за середньодобовим споживанням", - попередили в компанії.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Раніше ми писали про те, що у ДТЕК терміново попередили українців: це має зробити кожен споживач.

Як повідомляв Знай.ua, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати та гроші здерти"

Також портал Знай.ua писав, що "Навіщо цей балаган?": у Yasno відповіли на головне питання щодо показників лічильників