З 1 жовтня 2023 року ПриватБанк запускає нову акцію для своїх клієнтів, в рамках якої можна отримати нові Apple iPhone 15 Pro Max 256GB. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно запроваджує нові послуги, модернізуючи сервіс та радує клієнтів цікавими акційними пропозиціями. Часто українці можуть отримати від банку фінансову винагороду, інколи ж знижки та різні сертифікати. Цього разу клієнтам натрапила на можливість отримати "яблучний" смартфон.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Шанс отримати новий Apple iPhone 15 Pro Max 256GB мають всі повнолітні клієнти ПриватБанку, які мають ІПН і активну карту Mastercard. Крім того, необхідно виконати кілька простих умов.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Що потрібно зробити?

Крок №1: зареєструватися в акції за посиланням;

Крок №2: поповнити мобільний на будь-яку суму з картки Mastercard через Приват24. Три поповнення = один крок участі. Чим більше кроків, тим більше шансів на перемогу;

Крок №3: чекати на розіграш призів, який проводитимуть щомісяця.

У банку наголосили, що акція діятиме до 31 грудня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк вдвічі знизив тариф на важливу послугу: гаманці українців будуть цілішими.

Також наш портал інформував, хотів зняти готівку, а залишився без картки: чоловік неодноразово звертався до "ПриватБанку", але все марно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "вкрали майже 85 тисяч": клієнтка "ПриватБанку" скаржиться, що її гроші вкрали через додаток банку та витратили в Америці.