Українська співачка Оля Цибульська зізналася, що зрозуміла, яке її завдання, як артистки.

Виступаючи перед українцями, Оля Цибульська усвідомила своє призначення та вирішила поділитися своїми думками із шанувальниками. Вона розмістила на своїй сторінці Instagram уривок із виступу, на якому написала свої думки.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya/
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya/

Я відчуваю, що моє завдання, як артистки - говорити і співати українською мовою так, щоб у мене людям біля мене прагнуло це робити з такою самою любов'ю і так само. Бо всім, хто має душу, хочеться долучитися до прекрасного. А прекрасніша за Україну та українську - я не знаю. Перемога близька. Бо світло сильніше за темряву. Бо ЗСУ – неймовірна сила та гордість. - прокоментувала співачка свій виступ.

Також співачка подякувала всім, хто приходить на її концерти, адже заради цих миттєвостей співачка викладається на повну.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Вчора був дуже теплий і чесний благодійний концерт на підтримку дітей, які постраждали від війни в окупації. - написала артистка.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya/
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya/

У коментарях щиро подякували Олі за її чарівну мову, і шалений вайб, яким ділиться співачка на концертах.

"Олечко, ви супер, дякую, що наше сонечко козачка взяли", "Єдина і неповторна ", "І у вас це виходить!", "Дякую, що Ви така Є", "Моє сонячне кохання, Україно, в моєму серці назавжди залишиться і буде, як і ти маленька чарівна принцеса", "Ти диво" , - написали в коментарях

Коментарі. Фото: instagram.com/cybulskaya/
Коментарі. Фото: instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, що Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: "Ще один Іво Бобул".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська підколола Надю Дорофєєву, українці під столом від сміху: "Неприємна жінка".