Відомий український музикант та фронтмен гурту "O.Torvald" Женя Галич поділився своїми думками про те, чи можна повістками карати порушників.

Женя Галич. Фото скріншот: Instagram
Женя Галич. Фото скріншот: Instagram

Про це він розповів в інтерв’ю YouTube-каналу "Пряма Червона".

Артист категорично засуджує вручення повісток таким чином. Галич вважає, що таким чином ло української армії потрапляють абсолютно немотивовані люди, які при першій же небезпеці просто тікають з позицій.

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Це незаконно. Чим тоді ми відрізняємося від росії? Що стосується покарання у вигляді повістки – я вважаю, що має бути фінансове покарання, якщо ти не стаєш на облік у ТЦК. Повістка як покарання не може розглядатися взагалі. Може розглядатися штраф, але не повістка. На**ра в армії невмотивовані люди?" – відповів Галич.

Музикант додав, що особисто на службі стикався із людьми, яких силоміць забрали до Збройних Сил. Він розповідає, що вони є абсолютно немотивовавні у тому щоб захищати нашу країну.

Женя Галич, фото: Instagram
Женя Галич, фото: Instagram

У будь-якій складній ситуації та небезпеці, такі хлопці просто залишають свій підрозділ.

Артист вважає, що потрібно або мотивувати, або зробити армію професійною.

Нагадаємо, соліст O'Torvald Женя Галич пішов у ЗСУ боротися з окупантами слідом за Хливнюком і Тополею: "Оркам дорога в пекло"