Через війну багато українців набрали зайву вагу, адже боролися із негативними емоціями та стресою смачною їжею. Коли людина твердо вирішує ходити в зал та купує абонемент, вона відчуває на людях певну сором'язлисть через зайві кілограми.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Розпочавши свої заняття в залі, багато хто починає соромитись свого червоного обличчя під час виконання різноманітних вправ.

Професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, та ведуча проекту "Зважені та щасливі" Аніта Луценко пояснила, чому ми червоніємо як помідори у залі та як можна це виправити.

Аніта Луценко. Фото Instagram
Аніта Луценко. Фото Instagram

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Аніта пояснює, що це абсолютно нормальна ситуація для людей, які тільки розпочали приводити своє тіло у форму.

"При тренуванні тіло перегрівається, вихід тепла відбувається через шкіру. Капіляри розширюються. Чим повніша людина , тим більше капілярів. Особливо на обличчі. Тренуємось, пітніємо, червоніємо - це нормально!" - розповідає тренерка.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

Вона також втішила тим, що при регулярних заняттях ця проблема буде поступово зникати та порадила фотографувати себе після кожного тренування, щоб відслідковувати прогрес.

Однак, якщо ваше обличчя стає буквально пурпурного кольору під час виконання підходів, це знак що треба змінити інтенсивність своїх занять: збільшити час відпочинку між підходами, не використовувати доп вагу, зменшити кількість вправ, не займатись в приміщені без повітря і теплому приміщені, робити вправи базового рівня ( без стрибків чи великої амплітуди) та довше робити розминку і заминку.

Нагадаємо, що Аніта Луценко розлютилася через окупантів, які вкрали 1 вересня у її доньки.

Раніше ми повідомляли, що карколомна Аніта Луценко із "Зважені та щасливі" порушила головне питання, чоловіків не стосується.

Також Знай.ua писав, схуднення з психотропами: на митниці вилучили цікаві пігулки