Українці, які опинилися у скрутному становищі, можуть розраховувати на допомогу різних організацій, волонтерів та держави.

Цього разу прийом заявок на видачу добротних продуктових наборів та інших речей відкрив благодійний фонд "Карітас-Спес у Житомирі". Про це повідомляє zayava.info.

Українці мають змогу отримати якісну гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Підтримка надається громадянам, які перебувають у місті Житомир та підпадають під певні категорії.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу?

  • Внутрішньо переміщені громадяни, зареєстровані у Житомирі;
  • багатодітні сім'ї, які виховують від 3 та більше дітей до 18 років;
  • люди з інвалідністю І групи або сім'ї, які виховують дитину з інвалідністю.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно заповнити спеціальну онлайн форму за цим посиланням. В анкеті слід зазначити ПІБ, контактний номер, склад сім'ї, вказати соціальний статус, додати документи (довідка ВПО, документи, що підтверджують групу інвалідності). Також потрібно вказати місце реєстрації у паспорті та фактичне місце проживання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, допомогу для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українцям доступна допомога від ще одного фонду: куди звертатися для отримання одягу та побутових речей.