Українці з картами "Ощада" отримали змогу заощадити завдяки новій акції від банку та мережі супермаркетів "АТБ". Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" регулярно запускає акції з можливістю отримати приємні та вигідні бонуси. На цей раз шанс заощадити отримали всі власники карток Visa від "Ощада".

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Так, за умовами нової акції, клієнти банку можуть отримати безкоштовну доставку продуктів із супермаркетів "АТБ-Маркет". Втім, доведеться виконати певні умови.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як отримати безкоштовну доставку?

  • Оформити замовлення на сайті atbmarket на суму понад 1000 гривень;
  • переконатись, що вага продуктів не перевищує 20 кілограм;
  • сплатити замовлені товари карткою Visa від "Ощадбанку";
  • отримати доставку всього за 1 гривню та не витрачати час на похід до супермаркету.

У банку наголошують, що всі бажаючі зможуть скористатися пропозицією до 3 жовтня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в "Ощадбанку" відмовляються приймати комунальні платежі без купівлі страховки: що робити клієнтам.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" загнав карту українки в "мінус": нишком тягнув гроші за послугу, яку мав відключити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна залишитися без житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.