На Закарпатті чоловіки без причини зупиняли проїжджаючі автомобілі і громили їх дерев'яними битами.

Про подробиці події розповідає прес-служби ГУНП в Закарпатській області.

Повідомляється, що інцидент стався 4 січня, в селі Климовиця Іршавського району Закарпатської області. Заява про бійку в зазначений день надійшла в поліцію близько півночі. Заявник повідомив, що конфлікт стався між групою молодих людей, які стояли посеред дороги, і пасажирами автомобілів, які проїжджали транзитом через село.

Правоохоронці, які прибули на місце інциденту, встановили, що чоловіки віком 24, 27 і 28 років безпричинно перекрили рух для автомобілів, які рухалися по сільській дорозі. В ході словесного конфлікту, що зав'язався, зловмисники почали бити транспортні засоби дерев'яними битами.

Від рук молодих людей постраждав автомобіль "Opel Vectra", а також його водій і пасажири. Пошкодили зловмисники ще один легковик - "Daewoo Lanos". Водієві ВАЗ "21014" пощастило більше – він встиг сховатися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Розбита машина / фото: ГУНП
Розбита машина / фото: ГУНП

Розбита машина / фото: ГУНП
Розбита машина / фото: ГУНП

Правоохоронцям вдалося встановити особи всіх осіб, причетних до події. Трьом чоловікам поліція вже оголосила про підозру, місцезнаходження четвертого підозрюваного як і раніше невідоме.

Зловмисникам інкримінували частину 4 статті 296 (хуліганство, вчинене з використанням заздалегідь підготовленого предмета) КК України. Їм світить до 7 років позбавлення волі.

Розбита машина / фото: ГУНП
Розбита машина / фото: ГУНП

Нагадаємо, що у Львівській області на гірськолижному курорті українці опинилися в пастці.

Як повідомляв портал Знай.иа, днями на Закарпатті сварка закінчилася підпалом будинку. 22-річна мешканка Рахова підпалила будинок колишнього цивільного чоловіка.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті у Тячівській лікарні опритомніла жінка, яку у Святвечір побив неадекватний співмешканець.