В Ужгороді комунальники так старанно прибирали на вулиці Капушанській, що все зібране сміття покинули просто посеред дороги біля села Сторожниця.

Про це очевидці розповідають у соціальних мережах.

На світлині видно, що збоку вулиці Капушанської на розі її з’єднання з боковою вулицею біля будинку лежить купа сміття разом із пляшками.

Тим часом у Дніпрі неадекватний чоловік вночі напав на продавця ялинок, побивши його і вкравши мобільний телефон. Повідомляється, що інцидент стався вночі на житловому масиві Тополя-2. За словами очевидців, чоловік у неадекватному стані (імовірно, під впливом наркотичних речовин) вступив у конфлікт з продавцем новорічних ялинок.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, що у Кам'янському троє підлітків отруїлися невідомою рідиною. Двоє з них перебувають у реанімації.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі малолітній хуліган напав на пенсіонерку з собачкою через суперечку. Він підбіг до літньої жінки і штовхнув її з усієї сили. Як виявилося пізніше, що він просто посперечався з друзями, що зможе це зробити.

Також Знай.ua писав, що під Дніпром у селі Надіївка тріснула зупинка. Очевидець показав в якому стані зупинка і закликав місцевих жителів бути обережними. Жителі Надіївки пишуть, що обидві зупинки в селі — в неналежному стані.