Вранці у вівторок, 12 січня, у Львівській області на гірськолижному курорті українці опинилися в пастці: на підйомнику трапилася аварія, і 14 людей залишилися підвішеними в повітрі.

Як розповів на своїй сторінці в Facebook голова Львівської ОДА Максим Козицький, НП сталася на курорті "Захар Беркут", який знаходиться в селі Волосянка Сколівського району.

"На місце події виїхали аварійно-рятувальні служби. В даний час всі особи зняті з підйомника. Нікому з них не знадобилася медична допомога. Обставини зупинки підйомника з'ясовуються",- додав Козицький.

Рятувальна операція тривала 40 хвилин, людей визволяли за допомогою альпіністського спорядження. На щастя, обійшлося без жертв.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що у Львівській області в Слов'янську зупинився крісельний підйомник, через аварію на трансформаторній підстанції. На той момент, заручниками підйомника були близько 70 осіб.

Як повідомляв портал Знай.иа, гостей гірськолижних курортів Рахівщини та Міжгір'я обрадував довгоочікуваний сніг. Але хоч сніг і випав, але його все ще мало для повноцінного катання на лижах.

Також Знай.иа писав, що Новий рік частина ужгородців традиційно зустріла біля головної ялинки міста на Театральній площі.