На Закарпатті розшукують неповнолітню дівчину, яка вже майже тиждень відсутня вдома. Про це розповіли у Службі розшуку дітей при місцевій поліції.

Як зазначається, 16-річна дівчинка проживає у селі Баранинці. Олену Хриптак 2004 року народження востаннє бачили ввечері 5 січня. До правоохоронців мати зниклої звернулася лише 8 січня, розповівши, що дитина пішла з дому три дні тому і досі не повернулася.

На момент зникнення дівчина була вдягнена у балонову куртку з капюшоном і чорні джинси. Із собою могла прихопити валізу червоного кольору.

Прикмети зниклої дитини: на зріст приблизно 150 сантиметрів, волосся світле довге, худорлявої статури.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наразі дитину розшукують правоохоронці. Усіх, хто володіє інформацією про її можливе місце знаходження, просять повідомляти до поліції за номерами телефонів гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також «Знай.uа " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві