Очільник Ужгорода Богдан Андріїв привітав новоспечену матусю із народженням чотирьох янголят.

20-річна Лариса Кушнір, мешканка села Калини Тячівського району, стала мамою перед Різдвом. Мер побажав породіллі сил та витримки і щоб поскоріше виписали з пологового, а діточкам - здоров'я.

фото: Час Закарпаття

фото: Час Закарпаття

За словами директора КП "Ужгородський пологовий будинок" Олега Онопка, малята, які продовжують перебувати у палаті інтенсивної терапії під наглядом медиків, будуть тут щонайменше ще місяць-півтора.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

фото: Час Закарпаття

фото: Час Закарпаття

фото: Час Закарпаття

Міський голова подякував всій команді ужгородських лікарів, під наглядом яких була мама, які проводили операцію, зараз піклуються про діток, відзначив високий професіоналізм усіх медичних працівників Ужгородського міського пологового будинку, принагідно привітав усіх зі Святим вечором та Різдвом Христовим.

фото: Час Закарпаття

фото: Час Закарпаття

Нагадаємо, журналістам дозволили поспілкуватися із мешканкою Закарпаття, яка напередодні стала мамою одразу чотирьох янголят. Пані Лариса каже, що вона з чоловіком вже визначилися з іменами: це будуть Олександр, Євгеній, Іванко та Кароліна.

До слова, Велика Копаня - село на Закарпатті, яке називають українською столицею двійнят. Населений пункт навіть потрапив до вітчизнянох Книги рекордів два роки тому, повідомляє "Радіо Свобода". У населеному пункті, де мешкає менше чотирьох тисяч людей, живе понад півсотні пар - це найбільший показник на всю Україну.