Перші дні 2021 року президент України Володимир Зеленський вирішив зустрічати в Карпатах на гірськолижному курорті Буковель.

Але і серед гір і лісів розслаблятися Зеленському не можна: прихильники знаходять його і тут, впізнають і просять сфотографуватися. У соціальних мережах з'являються селфі мегависокого рівня - з президентом.

Першим такою фотографією похвалився користувач tsipino_6, виклавши спільне селфі, зроблене на фолі засніженої гірськолижної траси. За ним підтягнулися й інші.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тим часом Ольга Сумська опублікувала кілька знімків з родиною з Буковелі і розповіла, що тепла зима дісталася і до знаменитого українського курорту. На опублікованих фото можна побачити Ольгу Сумську разом з чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Ганною Борисюк, які катаються на лижах на засніжених горах у Буковелі.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк затьмарила Буковель сідницями в "Хижому" бікіні

Як повідомляв портал "Знай.uа", Комаров з "Світу навиворіт" показав, заради кого повертається з небезпечних експедицій

Також, "Знай.uа" писав, що Осадча і Горбунов вразили сімейним захопленням, такого від пари ніхто не очікував