На Закарпатті Святвечір обернувся моторошною трагедією: чоловік забив до смерті власних дітей та відправив дружину у лікарню.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Жека Кірпічніков.

Страшна трагедія сталася у готельно-ресторанному комплексі "Оксана", де родина зняла номер та сауну. Чоловік, перебуваючи в неадекватному стані (чи був він під дією алкоголю чи наркотичних речовин, ще належить з'ясувати слідству) почав кидатися на рідних та бити їх стільцями. 9-річна дівчинка та її 2-річний братик загинули на місці, а їхню маму з важкими травмами доставили до лікарні.

фото: Facebook

Місцеві мешканці розповідають, що чоловік страждав на психічні розлади і та вживав наркотики. За словами сусідів, його жінка - не місцева і приїхала до нього із сусідньої області. Знайомі пари стверджують, що потерпіла вагітна їхньою спільною дитиною.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чоловіка одразу ж затримали правоохоронці, йому вже оголосили про підозру у скоєнні умисного вбивства. Зараз він знаходиться у слідсому ізоляторі.

Згодом у мережі оприлюднили фото безжалісно убитих дітей:

фото: Facebook

фото: Facebook

фото: Facebook

фото: Facebook

Нагадаємо, раніше На Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки"

Як повідомляє портал Знай.ua Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також Знай.ua писав, що Під Чернівцями осатанілий чоловік зарубав дружину і задушив маленьку доньку: "за що, татко?"