Різдво Христове - тепле, затишне, сімейне свято, дата якого ще й припадає на міні-відпустку для українців. На зимові "канікули" більшість з нас намагається зібратися в колі близьких родичів та друзів, і по можливості вибратися на природу. Так і зробила відома нам усім компанія - Арсен Мірзоян, Віктор Павлік, Руслан Сенічкін, Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

На своїй сторінці в Instagram Віктор Павлік виклав сторіс, на якому чоловіча частина компанії разом смажить ковбаски. Все вони відпочивають в Карпатах у готельному комплексі Romantik SPA Hotel.

"В кого найбільша ковбаса в Romantik SPA Hotel?", - жартівливо питає голос за кадром.

"У Павліка". - сміється Сенічкін.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

До слова, на традиційний фестиваль "WINTER ROMANTIK FEST", який проходить в Яремче, запросили Віру Кекелію, Арсена Мірзояна, Віктора Павлика, Ольгу Сумську, Віталія Борисюка, Тоню Матвієнко, Наталію Бучинську, а також Руслана Сенічкіна та Людмилу Бабір.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко відсвяткували Новий рік на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.иа, жвавий Арсен Мірзоян показав свої новорічні розваги:"бичка вабить".

Також Знай.иа писав, що Мірзоян поділився трагедією, яка сталася на порозі його будинку.