Відома українська письменниця Ірена Карпа, що нині мешкає в Парижі, відверто заговорила із підписниками про зміни, які неминучо приходять в життя кожного і з нимиможна зробити тільки одне: прийняти.

На своїй сторінці в Instagram Карпа написала душевний пост, в якому поділилася спостереженнями із власного життя та уроків, які дає нам історія.

"Неможливо в сорок років мислити чи навіть одягатися так, як ми робили це у двадцять. Як мінімум, це дивно б виглядало зараз: червоне волосся, подерті колготи, фенічки по лікоть. Ну чи, якщо ви не така бунтарка, згадайте себе у двадцять чи гляньте на свої фото: впевнена, є з чого поржати. «Тільки ідіоти не змінюють своїх переконань», казав класик. Це вже про зміни в голові.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Неможливо так само бути двома юними закоханими у випускному класі чи на перших курсах університету, що, ніколи не розлучаючись, одружилися, завели дітей, купили дім. Рано чи пізно хтось із двох піде вперед чи в бік (я не про похід «налєво» навіть – просто смаки в людей змінюються, пріоритети теж). І тут вже на того партнера, який у колишньому намагається «вернути колишнє», не чекатиме нічого доброго. Всі ці «А колись ти співав мені серенади під вікнами» і «Де та дівчинка у легкому платтячку» мусять лишитися приємними спогадами, а не завиванням із заламуванням рук. Люди змінюються, інколи в кращий бік, а інколи ні", - написала Карпа.

Нагадаємо, Ірена Карпа відзначила 40-річчя еротичною фотосесією.

Як повідомляв Знай.uа, змучена Ірена Карпа налякала українців у новорічну ніч.

Також Знай.uа писав, що Ірена Карпа показала, в чому зібралася зустрічати Новий Рік.