У понеділок, 4 січня, помер 30-річний мешканець Закарпаття, якому наприкінці грудня зробили пересадку серця в одній із львівських клінік.

Про трагічну звістку на своїй сторінці у Facebook повідомила молода вдова Вікторія. Останній тиждень чоловік провів у реанімації.

"Мій чоловік ще у реанімації. Дуже важкий стан. Нирки не хочуть працювати, постійно на діалізі, а сьогодні зупинилося наше нове серце. Лікарям вдалося його запустити, але нічого не можуть сказати", – писала жінка 28 грудня.

А 4 січня Вікторія повідомила, що чоловіка не стало.

"Тепер ти наш янгол як же це важко. моя душа померла з тобою мій хороший. на світі немає і вже не буде такої доброї і хорошої людини... Як же ти нас любив, сонечко моє, ти собі відмовляв, лиш би ми все мали, ніколи не жалівся, не ображав нас, безмежно, більше життя любив, а тепер ми самі...... Як без тебе жити?? Прийди хоч у сні, поговори, не можу без тебе, ти ж обіцяв бути з нами... Пробач за всі наші недомовки... За скандали, за образи, які тоді здавалися дрібними, а тепер краять душу до такої болі, що не хочеться жити... Так хочу до тебе, ангелику мій, як же я хочу до тебе, спочивай з Богом, мій рідний, і чекай мене, хочу знову у твої ніжні і гарячі обійми", - написала вбита горем жінка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Тим часом першу операцію з пересадки серця провели у Рівному у п'ятницю, 18 грудня. Вона зайняла 7,5 годин, протягом яких 15 лікарів з Рівненської центральної міської лікарні та Національного інституту хірургії та трансплантології імені Олександра Шалімова працювали не покладаючи рук.

Нагадаємо, українцю пересадили серце загиблого чоловіка, львівські хірурги створили диво

Як повідомляв портал Знай.uа, вертоліт з донорським серцем впав на лікарню, але операцію не зупинили