Сьогодні, 1 січня у Львівській області в Слов'янську зупинився крісельний підйомник, через аварію на трансформаторній підстанції.
Про це передає пресслужба ДСНС України.

"1 січня о 13:35 до ДСНС надійшла інформація, що в с.Славське Сколівського району, внаслідок виходу з ладу трансформаторної підстанції, сталася зупинка крісельного підйомника (Канатна дорога). Працівниками об'єкта вживаються заходи по підключенню електрогенератору", - написано в повідомленні.

фото: ДСНС України
фото: ДСНС України

Евакуювати туристів, які застрягли на канатній дорозі рятувальники почали о 14:20. На той момент, заручниками підйомника були близько 70 осіб.

фото: ДСНС України
фото: ДСНС України

До 15:00 рятувальникам вдалося зняти 29 осіб з крісельного підйомника, серед них - 5 дітей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

фото: ДСНС України
фото: ДСНС України

В операції бере участь 16 працівників ДСНС. Додатково до операції залучили 11 чол.особового складу та 2 од. техніки 2-го Спеціального центру швидкого реагування (м. Дрогобич).

Роботи тривають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ціни на Буковелі побили рекорди неадекватності, золоті обіди: "борщу за 200 не спробуєте?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зимова відпустка і канікули 2021: де в Україні можна вичавити максимум з відпочинку, незважаючи на карантин

Також «Знай.иа " писав, що Курорт Буковель приймає туристів у свої обійми, Про карантин-забудемо: "Сезон розпочато!"