У селі Сімер Перечинського району невідомі спалили новорічну ялинку.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла староста Перечинської міської ради Олеся Вовканич.

"Якісь... не хочу грубити хто... підпалили нашу ялинку в селі Сімер! Все обійшлося, дякуючи небайдужим людям! Згоріли тільки деякі прикраси. Але ким то треба бути, щоб таке собі дозволити? Слава Богу, гірлянди були виключені з мережі, тому списати на несправність не вдасться (на що може й сподівались)!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Для того, щоб ця ялинка засяяла цього року в селі було залучено багато людей, сил, часу і енергії! Діти іграшки своїми руками виготовляли! Не соромно вам, шкодники? Як Різдво плануєте зустрічати з нечистою совістю???", - написала обурена закарпатка.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собаками.