Відома українська мольфарка Магдалена Мочіовські отримала свій дар по спадку. До жінки по допомогу з'їжджаються з усієї України. Більшість вірить: у Магдалени - божий дар.

Закарпатська мольфарка перейняла свій дар від бабусі. Однак практикувати свої знання, які їй перейшли в 13 років, почала тільки на 34-році життя. Магдалена зізнається, що може допомогти не всім, осільки змінити долю нікому не під силу. Так само вона не може допомогти кровним родичам і власному чоловікові.

Мольфарка Магдалена, кадр з відео
Мольфарка Магдалена, кадр з відео

Мольфарка не любить говорити про політику. Так, ще в 2014 році, коли в Україні почалася революція, Магдалена розповіла одному виданню:

"Як будь-який громадянин України, переживаю за долю країни. Мольфарам не можна втручатися в політику. Ситуація серйозна, ми стоїмо перед окупацією РФ нашої держави. З Божою допомогою ми вийдемо з глибокої політичної кризи. Сказати, що обійдемося без кровопролиття, не можу, кров вже пролилася. За спиною цього кровопролиття стояла Росія на чолі з Путіним. Росія не зацікавлена в територіальній цілісності України. Єдину маріонетку, яка була у Путіна – Віктора Януковича, він втратив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, дружина Кошового з "Квартал 95" показала, як він лиже.

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина.

Також Знай.uа писав, що Кошовий "поплутав" близьких, застигли як укопані.