Молода мешканка Закарпаття Вікторія Шутак потрапила у серйозну ДТП у Празі (Чехія).

Трагедія сталася ще 15 листопада, проте дівчина і досі знаходиться у лікарні: їй необхідна складна операція, безутішні батьки балагають українців про допомогу. Для Віки це буде вже друге оперативне втручання, пише Тетяна Фабрицій у Facebook-спільноті "Вісник Правди".

“15 листопада у Празі відбулася ДТП в якій постраждала Шутак Вікторія, жителька с. Нересниця(фото прикріплю нижче) У Чехїї була проведена вже одна операція вартістю 200 тис.крон, потрібна ще одна така операція вартістю, як перша. Всіх небайдужих прошу допомоги Номер картки мами 4149629340310572 Шутак Світлана Іванівна за РЕПОСТ буду вдячна”, - пише Тетяна.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тим часом новонародженому українцю терміново потрібна допомога. Маленькому Марку з самого народження лікарі встановили діагноз-гідроцефалія. Через це захворювання у хлопчика страждає головний мозок і є ризик для його подальшого розвитку.

Нагадаємо, що у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку