У понеділок, 21 грудня, на Закарпатті чоловік вирішив зекономити на покупці новорічної ялинки та просто вкрасти її у сусідів.

Записи з камер відеоспостереження ужгородці опублікували у Telegram-каналі "Безпечне місто Ужгород".

На відео видно, як о 3:20 невідомий спокійно наближається до будинку "жертви".

Він тихцем заліз на приватну територію, а вже за кілька хвилин тікав, намагаючись тягти за собою немаленьку ялинку. Зазначається, що поки особу крадія встановити не вдалося.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тим часом у Дніпрі неадекватний чоловік вночі напав на продавця ялинок, побивши його і вкравши мобільний телефон. Повідомляється, що інцидент стався вночі на житловому масиві Тополя-2. За словами очевидців, чоловік у неадекватному стані (імовірно, під впливом наркотичних речовин) вступив у конфлікт з продавцем новорічних ялинок.

Нагадаємо, що у Кам'янському троє підлітків отруїлися невідомою рідиною. Двоє з них перебувають у реанімації.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі малолітній хуліган напав на пенсіонерку з собачкою через суперечку. Він підбіг до літньої жінки і штовхнув її з усієї сили. Як виявилося пізніше, що він просто посперечався з друзями, що зможе це зробити.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром у селі Надіївка тріснула зупинка. Очевидець показав в якому стані зупинка і закликав місцевих жителів бути обережними. Жителі Надіївки пишуть, що обидві зупинки в селі — в неналежному стані.