На Закарпатті з'являться п'ять новеньких електробусів: обласний центр долучився до проєкту зв угодою "Міський громадський транспорт ІІ".

Усі електробуси та станція живлення перебуватимуть в Ужгороді, про це повідомили у міській раді.

Представники ради брали участь у масштабному обговоренні, присвяченому старту проєкту. Організатор проєкту - Міністерство інфраструктури України та Європейський інвестиційний банк.

Електробуси будуть не тільки комфортними для пасажирів, а й допоможуть зробити місто більш екологічним.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом у Хмельницькому триває активна підготовка до Нового року. Біля центральної ялинки для містян встановили оглядове колесо, на якому можна подивитися на Хмельницький з висоти. Про це повідомили у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE.

У центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань, концертів, парадів та іншого, в силу карантинних обмежень.

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича. Господиня пані Марія подарувала її містянам, повідомили у пресслужбі Ужгородської міської ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями. Синій відблиск від інсталяції відбивається в замерзлому озері, створюючи блакитні доріжки, які світяться у темряві.