Новорічний ярмарок запрацював в Ужгороді. На пішохідній частині площі Петефі з'явилися 12 дерев'яних будиночків.

Аби люди дотримувалися правил карантину, будиночки розставили у порядкі шахів, розповіла прессекретарка Алла Кохан.

На кожен з них продавці встановили захисні екрани та поставили антисептики на прилавки, а самі працюватимуть у захисних масках та рукавичках. Серед товарів - закарпатське вино, сири, мед, пряники та інші домашні смаколики, суверніри.

"Звісно, все буде навинос. Дегустацію можна буде провести, але все буде навинос, тому в нас нема ні лавочок, ні столів, щоб люди могли зібратися групами", - розповідає продавець Василь Головачко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Новорічно-різдвяний ярмарок триватиме до 8 січня.

Тим часом у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань, концертів, парадів та іншого, в силу карантинних обмежень.

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича. Господиня пані Марія подарувала її містянам, повідомили у пресслужбі Ужгородської міської ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями. Синій відблиск від інсталяції відбивається в замерзлому озері, створюючи блакитні доріжки, які світяться у темряві.