Стало відомо про те, що в Мукачеві зник пенсіонер. Він вийшов з собачкою на прогулянку, але, так і не повернувся звідти.

Таким чином, повідомляється, що про те, що чоловік зник, повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook його сусідка.

88-річний Теллінгер Микола проживає в місті Мукачево, за адресою Паркінія, 44. Зовсім поруч знаходиться Стадіон Авангард.

Пенсіонер, фото: соціальні мережі
Пенсіонер, фото: соціальні мережі

Перед цим, до слова, він відправився на прогулянку зі своїм вихованцем - собакою породи Пекінес. В результаті, він не повернувся додому.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Одягнений він був у темно-синю курточку, і спортивні штани. З собою у нього була шапка чорного кольору.

Якщо раптом, у вас є хоч якась інформація про його поточне місцезнаходження, або ви бачили Його, то телефонуйте за номером 050-372-67-11.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.