На момент новини про вагітність Кімберлі Фугат було 42 роки, разом з чоловіком Крегом вони вже виховували 10-річну доньку і не планували заводити ще дітей. Проте життя - річ непердбачувана.

Під час УЗД лікар повідомив подружжю, що в них буде трійня, пишуть американські ЗМІ. Але і ця новина стала не останнім сюрпризом для майбутніх батьків. Кімберлі й Крег вже звиклися з думкою, що скоро їхня родина поповниться трьома новими членами і активно до цього готувалися: купували маленькі речі, переїхали в просторніше житло.

Одного ранку в жінки почалися перейми, і вони з чоловіком поїхали до пологового будинку. Пологи тривали недовго, і вже за кілька годин щасливій Кімберлі поклали на груди трьох новонароджених крихіток. Проте ніхто не був готовий до того, що станеться далі, навіть акушери.

В один момент лікар вигукнув: "Ще один!". Всі, хто знаходився в родовій палаті, зойкнули. Незабаром Кімберлі і Крейг повернулися додому не з трійнею, а з четвернятами. Цього ніхто не очікував, навіть лікар. Можливо, одне з немовлят під час УЗД ховалося за своєю сестрою.

Такі пологи є вкрай рідкісними. Імовірність зачати четвернят природним шляхом становить 1 до 729 000, а ймовірність того, що всі вони будуть ідентичними, практично зводитися до нуля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я найщасливіша мама в світі", – сказала Кімберлі в інтерв’ю «Newsocracy».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українців закликали не поспішати "творити добро" і їхати до інтернатів: "Подарунки псують дітей".

Як повідомляв Знай.uа, історія закарпатської родини вражає в саме серце, батьківство як покликання: "Ви навіть не уявляєте, чого ми наслухалися".

Знай.uа писав, Джамала протестувала "пакунок малюка": що видають мамам у пологовому будинку.