У вівторок, 1 грудня, температура в Карпатах знизилася ще більше, а вершину легендарної гори Піп Іван замело снігом.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляють працівники Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста. Так, рівень температурного стовпчика впав до 12 градусів морозу, видимість в порівнянні зі вчорашнім днем значно покращилася.

"Станом на 08:00, 01.12.2020 на г. Піп Іван Чорногірський ясно, вітер південно-західний 1-2 м / с. Температура повітря -12 ° С", - йдеться в повідомленні.

Ось так виглядає перший день зими в 2020 році у Карпатах з вершини гори Піп Іван:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, гора Піп Іван - одна з найвищих вершин українських Карпат, з висотою 2028 метров, що розташована на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Харкові зацвіли каштани у вересні. Городяни зняли цю аномалію на камери і показали в соцмережах. За деякими даними до аномалії призвело занадто спекотне літо і рано опале листя з дерев.

Також Знай повідомляв, що в ботанічному саду Запоріжжя зацвів бузок. Цвіте і пахне місцевим на радість. зараз в саду знаходиться відразу три сорти рослини. Йдеться про осінній бузку, яка починає цвісти в липні-серпні. Також, частково це відбувається і у вересні.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні перед Новим 2020 роком почали цвісти ромашки. Квіти розпустили бутони і почали цвісти на Закарпатті. Таку аномальну поведінку природи було помічено в селах Іршавщини, там розцвіли ромашки та віоли. На Закарпатті, як і по всій Україні тримається аномальна погода.