Масова ДТП на Мукачівщині (Закарпатська область) забрала п'ять життів у понеділок, 30 листопада.

Як повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області, аварія трапилася на трасі Мукачево-Рогатин між селами Пістрялово та Лалово. В аварії брали участь вантажівка Scania та легковик ВАЗ-2115. Зазначається, що 65-річний водій легковика виїхав на зустрічну смугу.

Від шаленого удару на місці загинули четверо людей - пасажири - 45-річний чоловік, 44-річна жінка і 13-річній хлопчик та водій ВАЗ. Травми отримав ще один 13-річний хлопчик. Травмовану дитину рятувальники витягли з салону та передали лікарям екстреної медичної допомоги. Проте врятувати малечу не вдалося: хлопчик помер у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні у місті Мукачево.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Особу водія вантажівки також встановили: ним виявився 49-річний мешканець Житомирщини.

Правоохоронці встановлюють усі причини та обстановини моторошної трагедії та просять можливих свідків аварії звернутися за номером "102".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Golf на швидкості врізався в акумулятор електро-тягача Scania, відео. Батареї є унікальною проблемою, оскільки ви дійсно не хочете, щоб вони розірвалися під час аварії.

Як повідомляв "Знай.uа" , некерований автокран налетів на маршрутку, люди ахнули: "Дах зносить!"

"Знай.uа" писав, у Києві легковик зробив "сальто" і приземлилась на дах: дуже страшно.