Місто Берегово, що на Закарпатті, стало першим в Україні, де встановили новорічну ялинку.

До слова, пухнаста красуня не штучна, а жива і привезена з лісу, пише портал "Перший".

Зазначимо, що вже не перший рік ялинку не везуть з гір спеціально. Просто знаходяться завзяті місцеві мешканці, які дарують "святкове дерево" усьому місту. В 2020 році новорічну красуню подарувала мешканка Берегово Людмила Сенчук. Каже, що довжина ялинки складає 10 метрів, і вже днями її почнуть прикрашати.

Схоже, що "першість" в новорічних справах стане для закарпатського містечка доброю традицією: минулого року встановлення ялинок теж почалося з берегівчан.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тим часом у Хмельницькому планують відкрити Різдвяний ярмарок. Таке рішення влади українці не оцінили. Так, на Facebook-сторінці Хмельницький LIVE пишуть, що локація буде меншою, ніж зазвичай, а будиночки розставлять по-іншому, щоб між ними було більше відстані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план