У вівторок, 24 листопада, у Сваляві (Закарпаття) зграя безпритульних собак накинулася на місцеву мешканку.

Про це розповіла сама постраждала на своїй сторінці у Facebook.

Жінка каже, що зранку йшла по вулиці Визволення, коли побачила бродячих тварин. Собаки, ймовірно були голодними, а може й хворі на сказ. Так чи інакше, пси накинулися на людину. На щастя, сама жінка не постраждала, "на відкуп" віддала сумку - от на ній і справді не лишилося живого місця.

В коментарях засновниця громадської організації, яка займається допомогою безпритульним тваринам та виступає за гуманний контроль чисельності безпритульних тварин шляхом стерелізації, поділилася варіантами вирішення проблеми.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дика НП змусила здригнутися Франківськ - у ніч на 15 листопада на вулиці Івасюка собака напав і жорстоко покусав беззахисну жінку. На відео видно, як агресивна тварина накинулась на жінку та повалила її на землю, кусаючи при цьому частини тіла, які потрапили їй "під зуби". Згодом перехожим вдалося відігнати собаку від жертви.

Нагадаємо, в Запоріжжі на території школи на дитину напав собака. Одна з матерів записала ролик.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , шкуродерка із Запоріжжя замучила десятки тварин і спробувала вийти сухою з води-адвокат не допоміг.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Харкові сектанти-шкуродери влаштували концтабір собаці, замучивши до смерті-рятувати вже було нікого