У місті Мукачево (Закарпатська область) почалося будівництво нового моста через Латорицю.

Основна задача пішохідного мосту - з’єднати мікрорайони Росвигово та Черьомушки, про це йдеться в повідомленні пресслужби Мукачівської міської ради.

Наразі підрядники очищують металеві конструкції та фарбують їх, щоб згодом встановити. Довжина нового мосту складатиме 176,1 метра, а ширина - півтора.

Тим часом мер Тернополя Сергій Надал побував на відкритті пішохідного мосту у Тернополі та розповів, як розвивається місто. Він торкнувся теми розвитку інфраструктури. Міський голова, який переміг на місцевих виборах з величезним відривом, відкрив пішохідний міст над дорожньою розв'язкою. Надал розповів, що Тернопіль активно розвивається, будуються нові житлові будинки, а також з'являється нова сучасна інфраструктура міста.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що ДТЕК під'єднав до мережі найбільшу сонячну електростанцію на даху багатоповерхівки.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині відкрили Мекку для католиків, сотні вірян мчать на святе місце - Папа Римський би схвалив.

Також портал Знай.uа писав, що Ілон Маск набирає "інженерів-асів" на нову фабрику Tesla в Німеччині.