Скандально відомий колишній очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звинуватив главу української делегації у ТКГ Леоніда Кравчука у продажності.

"Все це абсолютна авантюра. Витівка з Фокіним, з Кравчуком … Кравчук агітував колись за Януковича і за Тимошенко. Та за кого хочете, хто заплатить гроші. Я перепрошую, але цей за гроші напердить в церкві. Це 100 відсотків", – заявив Москаль в ефірі українського телеканалу.

Він додав також, що у ТКГ не місце людям, жадібним до грошей. До того ж Кравчук відстоював коміністичну ідеологію, а тепер чомусь сидить у ТКГ: "Це сором для України".

Раніше перший президент України Леонід Кравчук, який наразі є головою ТКГ по проблемі миру на Донбасі, висловився стосовно необхідних рішень щодо долі проросійських бойовиків.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Немає претензій до Росії і ОРДЛО", - експрезидент України Кравчук оскандалився на весь світ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кравчук заявив, що КСУ порушив Конституцію і спробував виправдати Зеленського: "Гасив вогонь".

Також Знай.ua писав, що Рада відповіла Кравчуку щодо амністії та виборів на Донбасі: "Військовий злочин".