103-річний ужгородець Микола Деревляник, не зважаючи на поважний вік, проголосував у другому турі виборів міського голови.

Подробиці повідомляє Суспільне Закарпаття в сюжеті.

"Він вперше голосує вдома, хоча до цього не пропустив жодних виборів – ні президентських, ні прламентських, ні місцевих. Дідусь завжди приходив на дільницю, але цьогоріч через пандемію його внесли до списку неспроможних самостійно пересуватися. І це зрозуміло – поважний вік, він в першу чергу в групі ризику", - пояснює секретар ДВК, яка з іншими членами комісії та зі скринькою прийшла до дідуся, аби він мав змогу зробити вибір.

103-річний закарпатець проголосував за мера, Суспыльне Закарпаття

Під час першого туру виборів дідусь не відчинив членам комісії – злякався захисних костюмів. Але цього разу впустив і проголосував.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Чоловік народився у далекому 1917-му, переживши усі буремні сторінки історії, які випали на долю України. Проголосувати вважає своїм громадянським обов’язком, яким не можна нехтувати.

103-річний закарпатець проголосував за мера, Суспыльне Закарпаття

"Щоразу дуже гарні слова кажуть кандидати перед тим, як сісти в крісло. Обіцяють усе зробити і для молоді, і для пенсіонерів. А як тільки сів - про нас забув! Я хочу щоб ті, яких ми вибираємо на пост, не забувають про нас після виборів", - ділиться довгожитель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлючена українка показала справжні "розсадники" пандемії: "не пройти, ніде припаркуватися"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Запорожці паряться у величезних чергах на маршрутки через вірус- " Так безпечніше?!"

Також "Знай.uа " писав, що Натовп роззяв під АТБ проігнорував карантин-знижки важливіші за здоров'я